Dimension travel expert

Graag stel ik mij even aan u voor.

Mijn naam Solange Hijnens, en sinds 1990 werkzaam in de reisbranche.

Echt werken kan ik het niet noemen want om mijn passie voor reizen over te brengen aan klanten en klanten een geweldige vakantie te mogen bezorgen zie ik meer als een privilege.

Naast het adviseren van reizen ga ik geregeld er zelf op uit om de wereld te ontdekken ten einde mijn klanten nog beter te kunnen adviseren. Sinds 2013 ben ik zelfstandig reisagent geworden. Hierdoor kan ik nog meer service verlenen zowel binnen als buiten kantooruren.

Klanten hoeven niet hun kostbare tijd op te offeren om te wachten op advies. maar samen met de klant  plan ik een tijdstip in  waarbij op dat moment alles om de klant en zijn/haar reiswens draati. Geen onderbrekingen enkel 100 % aandacht voor mijn klant.

Ik maak deel uit van Calbasa Ontmoet. Een shop in a shop concept met  meerdere zelfstandige ondernemers  met beroepen in de meest uiteenlopende richtingen.

Mede door de variëteit de bedrijvigheid en de entourage voel ik mij hier als een vis in het water. Ondanks dat ik het grootste gedeelte de klanten thuis ga opzoeken ben ik de rest van de tijd te vinden bij Calbasa ontmoet waar ik offertes uitwerk en klanten ontvang die geen wifi hebben.

Met vriendelijke groet,
image002
Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Op woensdag en zaterdag op afspraak.

Ik bouw mijn bedrijf voornamelijk op aanbevelingen. Bent u tevreden over mijn service? Het grootste compliment dat u mij kunt geven is door mij aan te bevelen bij anderen.

Top

calbasa_logo
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Calbasa Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwe producten en informatie over onze Parties.