Dimension travel expert

Mijn  naam is Femke Minten en ik ben persoonlijke reisadviseur. Reeds jarenlange ervaring heb ik in de reiswereld  en heb dan ook veel van de wereld gezien. Daarom kan ik u ook uit eigen ervaringen adviseren.

Reizen verkopen is mijn passie en vol enthousiasme stel ik uw reis, samen met u, op maat samen. Dat kan op elk gewenst tijdstip en bij u thuis, op locatie, telefonisch of per mail. Makkelijk toch? En voor al dit gemak betaalt u niks meer dan wanneer u via een reisburo of internet boekt.

Doordat ik ben aangesloten bij Paul Crombag Reisburo werk ik met de meeste gerenommeerde Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties.

Alle voordelen op een rijtje:

-Deskundig én persoonlijk advies op het tijdstip dat bij u het beste past
-minstens net zo voordelig als een reisburo of internet
-altijd dezelfde contactpersoon, hetzelfde vaste gezicht
-Reisadvies aan huis: gemak, geen wachttijden, geen parkeerkosten en het scheelt u kostbare tijd
-Ruime keuze uit een gevarieerd en prachtig aanbod aan reizen

Kortom:

Een Vespatour door Italië of liever een cruise naar Dubai? Een familierondreis door Amerika of een huwelijksreis naar Mexico? Het Noorderlicht aanschouwen in Scandinavié of toch liever walvissen spotten in Canada? Een heerlijke cocktail drinken in Curacao of aan de après-ski in Oostenrijk? Een campingvakantie in Frankrijk of op zoek naar de “Big Five” in Afrika? Vertel het mij en ik maak uw droomreis waar.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Met reislustige groet,

dimension-travelexperts-visitekaartje-femkeminten.indd

Femke Minten
Your personal travel advisor

TEL
+32 (0)486 365 981
+31 (0)629 046 644

Top

calbasa_logo
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Calbasa Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwe producten en informatie over onze Parties.