Brigitte Vissers

bv

Wenkbrauw Styling

Wat is wenkbrauw styling?

Als het gaat om uitstraling en expressie is niets zo belangrijk in je gezicht als je wenkbrauwen. Goed gevormde wenkbrauwen geven je gezicht een optische lift. Wenkbrauw styling bij Brigitte Vissers is een behandeling op maat waarbij de eigen vorm wenkbrauw wordt geperfectioneerd middels diverse epileer- en make-up technieken. De behandeling duurt een half uur. Een aanrader voor iedereen die er mooi en verzorgd uit wil zien!

Alle behandelingen bij Brigitte Vissers worden vervolmaakt met minerale make-up van het merk La Bella Donna. Minerale make-up bevat alléén goede ingrediënten en sluit hierdoor de huid niet af zoals de meeste luxe merken. De complete make-up lijn van La Bella Donna is van superieure kwaliteit en heeft een verzorgende, beschermende én helende werking op de huid. Daarnaast is het super gemakkelijk aan te brengen. Succes verzekerd!

Een aanrader voor iedereen die er mooi en verzorgd uit wil zien!

Iedere eerste zaterdag van de maand is Brigitte bij Calbasa aanwezig. Op deze dag kan iedereen terecht voor een behandeling wenkbrauw styling. Wilt u zeker zijn van uw afspraak, dan kunt u deze van tevoren vastleggen door een berichtje te sturen of te bellen naar telefoonnummer 06 – 5024 1299.

brigitte_vissersWie is Brigitte Vissers?

Met een achtergrond als fysiotherapeut, account manager chirurgie en visagist besloot Brigitte haar hart te volgen en is ze de intensieve opleiding huidpigmentatie gaan doen. Dit resulteerde in 2014 in de opening van haar praktijk voor cosmetische en medische huidpigmentatie in Scharn, Maastricht. Huidpigmentatie (dermatografie) is de meest subtiele vorm van permanente make-up. In haar praktijk kan men terecht voor alle indicaties op dit gebied. Te denken valt bijvoorbeeld aan het perfectioneren van de wenkbrauwen of een subtiele eyeliner, of een tepelhof-tatoeage na borstreconstructie.

Voor Brigitte is het belangrijk dat een cliënt zich op zijn gemak voelt. Ze neemt de tijd om zorgvuldig wensen en verwachtingen in kaart te brengen. De hoogst mogelijke kwaliteit, zowel van service als van resultaat, is haar doel. Maximale tevredenheid van haar cliënten geeft haar de grootste voldoening. Brigitte haalt graag het mooiste in een mens naar boven.

 

 

 

Top

calbasa_logo
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Calbasa Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwe producten en informatie over onze Parties.